Julefrokost

Vi har sammensat to klassiske julefrokost menuer med mange af de traditionelle danske retter. Vi lover at alle bliver mætte og får et fantastisk start på Jeres julefrokost. Tilkøber i ris a la mande med kirsebærsauce til dessert kan vi godt sørge for en eller flere hele mandler hvis der skal være mandelgaver.

Vær opmærksom på at menuerne er beregnet til at blive serveret som samlet buffet og ikke en eller flere retter ad gangen.

Julefrokost 

  • Marinerede sild med løg og kapers
  • Hjemmerørt karrysild med løg og æble
  • Æg og rejer med mayo og citron
  • Grillet flæskesteg med sprøde svær
  • Svinemørbrad a la creme
  • Hjemmelavet rødkål og agurkesalat
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Lun julemedister med rødbeder og sennep
  • Hønsesalat med svampe og bacon
  • Cremet varmrøget laksesalat
  • Rugbrød og franskbrød
  • Smør og fedt

Kr. 199 ,- pr. pers. (min. 20 pers.)

Julefrokost deluxe

  • Marinerede sild med løg og kapers
  • Hjemmerørt karrysild med løg og æble
  • Ovnbagt lakseside med citrusfrugter og kanel
  • Store grønlandske rejer med mayo og citron
  • Grillet flæskesteg med sprøde svær
  • Svinemørbrad a la creme
  • Hjemmelavet rødkål og agurkesalat
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Æbleflæsk
  • Frisklavet hønsesalat med svampe og bacon
  • Cremet varmrøget laksesalat
  • Rugbrød og franskbrød
  • Smør og fedt

Kr. 249 ,- pr. pers. (min. 20 pers.)

Ris a la mande

  • Ris a la mande
  • Kirsebærsauce

Kr. 59 ,- pr. pers. (min. 20 pers.)